Vor mai fi noi maxime la BVB?

Aşa cum anul acesta a fost presărat cu surprize pe piaţa românească de capital, estimările pentru lunile care au mai rămas şi posibilitatea ca indicii să atingă noi maxime sunt dependente de situaţia burselor internaţionale, dar şi de factori locali. Răzvan Paşol, directorul Intercapital Invest, a fost mai rezervat în a face estimări legate de atingerea unor noi valori istorice.

1 afișare
Imaginea articolului Vor mai fi noi maxime la BVB?

Vor mai fi noi maxime la BVB?

"Nu prea cred că vor mai fi noi maxime, dar nu este o certitudine, depinde foarte mult de ce se întâmplă pe plan intern şi internaţional. De exemplu, o eventuală listare la cota Bursei ar putea schimba foarte mult lucrurile, dar este foarte puţin probabil ca aceasta să se concretizeze până la finele anului", ne-a explicat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici