Vrabie şi Alistar vor să controleze aripa civică din CNI şi CSM

Doi executanţi fideli ai ordinelor coaliţiei Grivco, anchetaţi deja pentru diverse fapte penale, vor să preia toate atribuţiile societăţii civile pe linie de justiţie şi integritate în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice.

2 afișări
Imaginea articolului Vrabie şi Alistar vor să controleze aripa civică din CNI şi CSM

Vrabie şi Alistar vor să controleze aripa civică din CNI şi CSM

Este vorba despre celebrii "siamezi" Codru Vrabie şi Victor Alistar, şefuleţi ai organizaţiei anti-româneşti Transparency International Romania. Primul, cel cu nume de păsărică, doreşte să controleze din nou Agenţia Naţională de Integritate (ANI), via Consiliul Naţional de Integritate (CNI), iar celălalt trage sforile pentru a prinde un loc în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Penalul Vrabie pare a fi, deocamdată, tot ceea ce are mai bun societatea civilă românească, aripa PSD-PNL, care l-a desemnat pe individ să o reprezinte, pentru încă un mandat de trei ani, în conducerea CNI.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici