Xavi: "Cel care intră în istorie e Guardiola, nu Mourinho"

Marcatorul primului gol al Barcelonei, Xavi Hernandez, dă verdictul în ceea ce priveşte disputa la distanţă dintre Mourinho şi Pep Guardiola şi lauidă calităţile tehnicianului de pe banca azulgrana.

4 afișări
Imaginea articolului Xavi: "Cel care intră în istorie e Guardiola, nu Mourinho"

Xavi: "Cel care intră în istorie e Guardiola, nu Mourinho"

"Îl respect pe Mourinho, dar pentru mine cel care va intra în istorie este Guardiola. Sau Sacchi, sau Cruyff, sau, în acelaşi timp, Ferguson. Au creat ceva, au realizat un sistem de joc diferit de ceea ce exista pînă la ei. Mai mult decît atît, au cîştigat!", a spus Xavi.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici