Ziarul Financiar lansează Topul celor mai valoroase companii din România

Petrom, Fondul Proprietatea şi Hidroelectrica conduc în Top 100 al celor mai valoroase companii din România 2010, a cincea ediţie a anuarului publicat astăzi de ZF.

1 afișare
Imaginea articolului Ziarul Financiar lansează Topul celor mai valoroase companii din România

Ziarul Financiar lansează Topul celor mai valoroase companii din România

Topul este realizat împreună cu casa de investiţii Capital Partners. Petrom, Fondul Proprietatea şi Hidroelectrica sunt cele mai valoroase companii în 2010, cu o valoare de piaţă de 4,5 mld. euro, 3,8 mld. euro şi, respectiv, 3,35 mld. euro, în condiţiile în care în 2009 pe primele trei locuri au fost Petrom, Orange şi Fondul Proprietatea.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici