Ziua lui Gigi

Europarlamentarul, finantatorul, latifundiarul, miliardarul George Becali a adaugat ieri al 51-lea ghiocel la buchetul de trandafiri al tumultoasei sale vieti. Cu aceasta ocazie, Gigi a primit la Palatul Auschnit omagiile cohortelor de personalitati ale lumii sportive si nu numai.

4 afișări
Imaginea articolului Ziua lui Gigi

Ziua lui Gigi

In curtea Palatului, televiziuni, SUV-uri negre caviar, sampanie Moet, o armata de bodigarzi in dispozitiv de-o parte si de cealalta a gardului. Afara, suporteri sarmani, dar cinstiti, cu acte si felicitari in mana, in asteptarea latifundiarului din Pipera. Penetram in curtea palatului de pe Kiseleff, la ziua de nastere a celui care a ajuns din arest direct in Parlamentul European: "E frumos cand vii de la agonie la extaz...", declara degajat sarbatoritul presei, flancat de verii sai Giovani si Victor, care au baut subtire, doar un paharel de sampanie.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici