37 de tineri au murit din cauza unui sindrom asociat cu COVID-19. Mii de copii au fost afectaţi

RO Vaccinare citează un studiu din Statele Unite ale Americii potrivit căruia au fost înregistrate 4.404 cazuri şi 37 de decese la persoane tinere din cauza sindromului inflamator multisistemic pediatric asociat cu COVID-19.

2855 afișări
Imaginea articolului 37 de tineri au murit din cauza unui sindrom asociat cu COVID-19. Mii de copii au fost afectaţi

37 de tineri au murit din cauza unui sindrom asociat cu COVID-19. Mii de copii au fost afectaţi

Potrivit studiului, mii de copii au fost afectaţi de sindromul inflamator multisistemic pediatric asociat COVID-19 (PIMS) din luna mai a anului trecut până în prezent.

Este vorba despre o boală gravă care afectează copiii infectaţi cu virusul SARS CoV-2.

„Sindromul inflamator multisistemic pediatric asociat COVID-19 (PIMS) este o afecţiune rară, dar gravă care afectează copiii şi adolescenţii care s-au infectat cu SARS CoV 2. Din luna mai 2020, au fost diagnosticate 4.404 cazuri de PIMS la persoane cu vârste cuprinse între 0 şi 20 de ani, iar 37 au murit”, scrie pe pagina oficială RO Vaccinare.

Autorităţile medicale americane monitorizează atent cazurile de PIMS pentru o mai bună înţelegere a simptomelor acestei afecţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici