Alte 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focşani au fost confirmate cu coronavirus

  • Alte 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focşani au fost confirmate cu noul coronavirus
  • În total, autorităţile au identificat 57 de contacţi apropiaţi ale celor două cazuri confirmate deja
  • Acum, ancheta epidemiologică va fi extinsă la toate persoanele care au intrat în contact cu personalul medical confirmat cu COVID-19
724 afișări
Imaginea articolului Alte 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focşani au fost confirmate cu coronavirus

Alte 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focşani au fost confirmate cu coronavirus

Alte 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar Focşani au fost confirmate cu COVID-19. În total, 57 de persoane au fost identificate ca fiind contacţi direcţi ale celor două cazuri confirmate ieri. 

Ancheta epidemiologică va fi extinsă acum la toate persoanele care au intrat în contact cu personalul medical confirmat cu COVID-19.

Spitalul militar rămâne închis pentru dezinfecţie iar după finalizarea anchetei epidemiologice se va putea lua decizia redeschiderii acestei unităţi medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici