Spitalul Militar din Focşani va fi închis pentru 48 de ore. 2 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19

  • Două cadre medicale din Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Popescu" din Focşani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19
  • Din această cauză, toţi pacienţii au fost externaţi iar spitalul se va închide pentru 48 de ore pentru dezinfecţie
  • Toate persoanele care au simptome vor fi testate pentru noul coronavirus
2308 afișări
Imaginea articolului Spitalul Militar din Focşani va fi închis pentru 48 de ore. 2 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19

Spitalul Militar din Focşani va fi închis pentru 48 de ore. 2 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19

Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Popescu" din Focşani va fi închis pentru 48 de ore. măsura vine după ce 2 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19.

Autorităţile au decis ca toţi pacienţii să fie externaţi şi să se pornească o anchetă epidemiologică pentru a identifica toate persoanele care au intrat în contact cu pacienţii sau cu personalul medical.

Toate persoanele care au simptome şi vor fi consideraţi contacţi vor fi testaţi pentru infecţia cu coronavirus, iar ancheta epidemiologică se va extinde dacă acest lucru va fi considerat necesar.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici