Endoscopii digestive la cele mai înalte standarde de excelenţă

SANADOR inaugurează astăzi Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca. Acesta furnizează servicii medicale avansate în domeniul endoscopiei digestive, la cele mai înalte standarde de excelenţă. Centrul funcţionează în Calea Floreasca 165, la etajul al doilea, în regim ambulatoriu şi de spitalizare de zi, într-o clădire modernă din zona de nord a Capitalei.

221 afișări
Imaginea articolului Endoscopii digestive la cele mai înalte standarde de excelenţă

„Am înfiinţat Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca din dorinţa de a extinde serviciile medicale deja disponibile la Spitalul Clinic SANADOR, pentru a facilita accesul la proceduri avansate de endoscopie digestivă la standardele de excelenţă SANADOR, cu ajutorul celor mai moderne tehnologii şi echipamente. Continuăm, astfel, să oferim pacienţilor din România servicii medicale deosebit de performante, în condiţii avansate de siguranţă şi confort, cu ajutorul unei echipe medicale de mare prestigiu şi cu foarte multă experienţă”, a declarat Dr. Doris Andronescu, directorul general SANADOR.

Activitate medicală la un nivel occidental

Activitatea Centrului de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca este coordonată de Prof. Dr. Gabriel Constantinescu, specialist de excepţie în domeniul procedurilor avansate de endoscopie intervenţională, cu o experienţă ce numără zeci de mii de astfel de proceduri.

„Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca este un centru de mare anvergură, cu dotări de excepţie. Aparatura de foarte înalt nivel ne ajută să realizăm diagnostice de mare precizie pentru afecţiunile digestive. Detaliile aproape microscopice pe care le putem observa cu aceste echipamente ne permit diagnostice de mare fineţe. Toate procedurile se efectuează sub anestezia asigurată de medici ATI şi este foarte importantă şi siguranţa în care se realizează recuperarea post-anestezică. Centrul dispune de un departament ATI foarte modern, pentru supravegherea pacienţilor după proceduri. Practic, Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca îşi desfăşoară activitatea la un nivel occidental de vârf”, a declarat Prof. Dr. Gabriel Constantinescu, medic primar gastroenterologie şi medicină internă, coordonatorul Centrului de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca.

Echipamente şi tehnologii de ultimă generaţie

Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca este dotat cu echipamente de ultimă generaţie la nivel internaţional. Fiecare sală de proceduri endoscopice dispune de câte un turn de endoscopie 3D 4K Olympus X1, dotat cu toate tipurile de sonde, inclusiv pentru ecoendoscopie, şi cu tehnologiile necesare pentru obţinerea celor mai bune rezultate:

  • TXI* – pentru îmbunătăţirea vizibilităţii posibilelor leziuni prin îmbunătăţirea calităţii imaginii endoscopice;
  • ENDO-AID CADe – o aplicaţie software care utilizează inteligenţa artificială pentru a sugera prezenţa unor potenţiali polipi colonici, a adenoamelor sau a unor tumori maligne;
  • NBI – o tehnologie optică avansată, care permite realizarea cu acurateţe a diagnosticului optic pentru toate afecţiunile importante ale tractului gastrointestinal;
  • RDI – un sistem ce permite creşterea considerabilă a vizibilităţii vaselor de sânge din profinzimea mucoasei şi a surselor de sângerare;
  • EDOF – o facilitate care permite observaţia endoscopică precisă printr-un focus larg şi prin puterea de afişare a oricărui detaliu.

Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca dispune şi de un sistem Olympus inovator, complet automatizat, de sterilizare, uscare şi păstrare a sondelor de endoscopie, pentru ca fiecare procedură să fie pe deplin sigură pentru pacienţi.

Pe lângă o gamă extinsă de proceduri avansate de endoscopie digestivă diagnostică şi terapeutică, Centrul de excelenţă în endoscopia digestivă diagnostică şi terapeutică SANADOR Floreasca asigură şi servicii medicale complementare pentru diagnosticul în gastroenterologie, cum sunt manometria esofagiană şi pH-metria cu impedanţă.

Pentru confortul deplin al pacienţilor, toate procedurile endoscopice se realizează cu anestezia asigurată de medici ATI. Centrul, care îşi desfăşoară activitatea în regim de spital de zi şi de ambulatoriu, dispune de un departament ATI, dotat cu toate echipamentele necesare, şi de mai multe rezerve.

Înfiinţat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o continuă dezvoltare organică, în prezent deţinând cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din ţară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale şi puncte de recoltare, radiologie şi imagistică medicală de înaltă performanţă, situate în Bucureşti. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, având şi compartiment de primiri urgenţe adulţi şi copii, 21 linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici