GALERIE FOTO Will Smith şi-a propus să slăbească 10 kilograme în 20 de săptămâni. A intrat în panică după prima săptămână

  • Will Smith a revenit în formă cu o dietă şi antrenamente speciale.
  • Supraponderal în luna mai, starul american a fost supus unui regim foarte strict, pentru a scăpa de kilograme.
  • După o săptămânăde pregătire, în loc să slăbească, se îngrăşase o jumătate de kilogram.
3391 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Will Smith şi-a propus să slăbească 10 kilograme în 20 de săptămâni. A intrat în panică după prima săptămână

În luna mai, actorul Will Smith, 53 de ani, a publicat o fotografie în care s-a descris ca fiind „în cea mai proastă formă a vieţii mele”. Fostul Prinţ de BelAir acuza lockdown-ul din perioada pandemiei.

De atunci, a decis să acorde prioritate sănătăţii şi formei sale, pe care le neglijase o vreme. Rezultatul? Incredibil. În puţin peste 5 luni, Smith este alt om. Este de nerecunoscut, în comparaţie cu luna mai.

Will Smith are un corp super-tonifiat şi, per total, este mult mai slab şi mai musculos decât era când şi-a început călătoria de fitness. Hashtag-urile care însoţesc videoclipul în care îşi arată forma confirmă faptul că transformarea a avut loc: #bestshapeofmylife, #fittok şi #gymtok.

Videoclipul publicat pe reţelele de socializare nu este altceva decât trailerul unui serial documentar intitulat „The Best Shape of My Life” şi disponibil pe canalul de Youtube al lui Smith.

Două zile cu ouă fierte tari şi legume crude

De-a lungul episoadelor, aflăm şi ce l-a adus pe Smith în acel punct. Spune că şi-a stabilit obiectivul să pierdă 10 kilograme în 20 de săptămâni. Dar, la doar o săptămână după începerea proiectului, actorul s-a cântărit şi a constatat că s-a îngrăşat jumătate de kilogram, în loc să slăbească! Aşa că timp de 2 zile nu a mâncat aproape nimic, în afară de ouă fierte tari şi legume crude.

Antrenorul său a fost cel care l-a convins să revină pe drumul cel bun, explicând că nu întotdeauna creşterea în greutate în timpul unei diete şi al unui regim de antrenament este neapărat un semn rău.

După cum se vede în videoclipurile de pe canalul ei de Youtube, vedeta a alternat antrenamentele de forţă, cu greutăţi, cu activitate aerobică de mare intensitate, răsfăţându-se chiar şi la unele efecte speciale. Unul dintre toate: şi-a făcut fotografia în vârful Burj Khalifa din Dubai, cel mai înalt zgârie-nori din lume.

Nimic special, cu excepţia faptului că Smith a urcat pe jos toate cele 2.909 de trepte ale zgârie-norilor, până în turla clădirii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici