Hunedoara: Trei fete la spital, intoxicate cu soluţie de deparazitat animale. O copilă e în stare critică

Trei fete de 7, 11 şi 13 ani din Orăştie, judeţul Hunedoara, au fost duse la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce s-au intoxicat cu soluţie de deparazitare a animalelor. Copila de 7 ani este în stare critică.

336 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Trei fete la spital, intoxicate cu soluţie de deparazitat animale. O copilă e în stare critică

UPDATE: Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.00, de către medicul de gardă al Spitalului din Orăştie cu privire la faptul că la unitatea medicală au fost aduse cu ambulanţa trei minore, în vârstă de 7, 11 si 13 ani, din Orăştie, intoxicate cu o substanţă necunoscută provenită de la un produs pentru tratarea păduchilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorele se aflau într-un apartament din Orăştie iar pe scalp li s-a aplicat o soluţie pentru tratarea păduchilor de către două femei, mame ale celor trei minore.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Ambulanţa a fost solicitată la Orăştie în jurul orei 0.30 pentru trei fete de 7, 11 şi 13 ani care prezentau greaţă, vărsături şi ameţeli.

„Echipajul care le-a preluat şi le-a evaluat le-a transportat la cpu Orăştie. Ulterior au fost transportate la upu Deva. Minora de 7 ani se afla în starea cea mai gravă. A fost intubată şi ventilată mecanic şi transferată la spitalul de pediatrie din Timişoara de către echipajul SMURD cu medic. Celelalte două minore au rămas la UPU Deva”, transmite, duminică, Ambulanţa Hunedoara.

Primele informaţii arată că fetele ar fi fost intoxicate cu o substanţă de deparazitare folosită pentru animale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici