mediaTRUST şi Media Kompass devin parteneri strategici în domeniul monitorizării transmedia pentru industria farmaceutică şi a serviciilor medicale

mediaTRUST, liderul pieţei locale de monitorizare media, şi Media Kompass, companie specializată în servicii de monitorizare media pentru sectorul farmaceutic şi medical, anunţă încheierea unui parteneriat strategic.

122 afișări
Imaginea articolului mediaTRUST şi Media Kompass devin parteneri strategici în domeniul monitorizării transmedia pentru industria farmaceutică şi a serviciilor medicale

mediaTRUST şi Media Kompass devin parteneri strategici în domeniul monitorizării transmedia pentru industria farmaceutică şi a serviciilor medicale

Cele două companii îşi valorifică, astfel, expertiza dobândită în monitorizarea transmedia pentru a le oferi clienţilor din domeniul farmaceutic şi al serviciilor medicale un produs complex şi versatil pentru monitorizarea acoperirii  în media şi analiza de imagine. Bazată pe resursele tehnologice ale mediaTRUST România şi experienţa în domeniul farmaceutic şi medical a Media Kompass, soluţia tehnică dezvoltată de cele două companii înglobează rapoarte zilnice de monitorizare transmedia, analize de imagine complexe ale companiei sau ale competiţiei, o platformă digitală cu un nivel ridicat de customizare şi un design prietenos, arhive ale acoperirii în media, setarea de alerte pentru monitorizarea presei în situaţii de criză şi multe alte funcţionalităţi.

„Salutăm acest parteneriat cu Media Kompass, care face parte din strategia de dezvoltare a afacerii noastre pe piaţa locală. În ultimii ani, mediaTRUST s-a poziţionat ca un adevărat lider al pieţei de profil, prin creşterea constantă a bazei de clienţi din industrii cât mai diverse şi prin diversificarea portofoliului de produse. Cu ajutorul soluţiilor integrate de monitorizare ale mediaTRUST, clienţii Media Kompass vor beneficia de o experienţă superioară în utilizarea instrumentelor de evaluare şi măsurare a impactului campaniilor de comunicare. Aceste instrumente sunt indispensabile departamentelor de PR, Comunicare sau Marketing, agenţiilor şi consultanţilor în comunicare, pentru a demonstra contribuţia acestor profesionişti la generarea de valoare pentru companii şi la consolidarea reputaţiei corporative", a declarat Bogdan Apostol, directorul general al mediaTRUST.

Echipa Media Kompass va dispune de instrumente de lucru optimizate, de tehnologii de ultimă generaţie deja utilizate cu succes în alte pieţe exigente (fabricaţie, energie, petrol şi gaze, industria alimentară şi a băuturilor răcoritoare, bunuri de larg consum, retail, telecomunicaţii, finanţe-bănci, tehnologie şi IT, autorităţi şi companii din sectorul public). În acelaşi timp, clienţii Media Kompass vor avea acces la produsele premium ale mediaTRUST, la rapoarte de monitorizare transmedia (canale cu acoperire naţională, regională sau locală), la alerte şi notificări despre subiecte de actualitate, la analize media precise şi relevante.

„Accesul la tehnologii de monitorizare şi analiză de presă ultra-moderne, personalizate şi accesorizate pentru o utilizare mai uşoară şi mai rapidă, reprezintă pentru industria farmaceutică un instrument indispensabil pentru reuşita în atingerea obiectivelor de business. Soluţiile moderne ale mediaTRUST, alături de experienţa acumulată de Media Kompass în cei 18 ani de activitate pe acest segment, constituie fundaţia unui parteneriat de care vor beneficia actori relevanţi din industria farmaceutică", a declarat Dan Miclea, directorul Media Kompass.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici