Osteopatul intră în Casa Regală: Regele Charles preferă pranoterapia şi schimburile de energie

Michael Dixon, 71 de ani, a fost numit director medical (holistic) la Palatul Buckingham.

11954 afișări
Imaginea articolului Osteopatul intră în Casa Regală: Regele Charles preferă pranoterapia şi schimburile de energie

Osteopatul intră în Casa Regală: Regele Charles preferă pranoterapia şi schimburile de energie

Pranoterapie şi schimburi de energie: Regele Charles al III-lea a ales homeopatia şi medicina holistică pentru a se trata. Acest lucru este demonstrat de ultima sa decizie de a-l numi, ca medic personal, pe Michael Dixon, 71 de ani, care a devenit ofiţer medical şef al Casei Regale.

O prezenţă importantă pentru monarhul care acum îl ia cu el în excursii aproape peste tot, din Kenya până în Germania, conform celor relatate astăzi de Sunday Times.

Pe de altă parte, pasiunea lui Charles pentru medicina alternativă nu este o noutate: în 2006 declarase la Geneva, în cadrul unui eveniment OMS, că „guvernele trebuie să renunţe la abordarea tradiţională a sănătăţii”.

Dixon, medic de profesie înainte de a trece la homeopatie, este şi preşedintele Colegiului de Medicină, grup care militează pentru medicina holistică, şi este în favoarea prescrierii unor medicamente naturiste de către Serviciul Naţional de Sănătate.

Potrivit informaţiilor din ziarul britanic, medicul, originar din Devon (sud-vestul Angliei), s-a „convertit” la homeopatie după ce a invitat un vindecător creştin la clinica sa National Health Service.

Metoda vindecătorului a constat în plasarea mâinilor în apropierea pacientului şi mişcarea lor foarte încet pe corp, vizualizând trecerea luminii albe. Tratamentul pare să fi ajutat un pacient cronic şi, se vede treaba, l-a convins şi pe regele Charles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici