(P) BiSeptol: mereu în acţiune

Mâine ai o zi importantă la muncă şi .... a început să te doară gâtul. Nu intra în panică! Ai lângă tine un prieten care te va ajuta să scapi rapid de durerea de gât şi să ai o zi reuşită!

274 afișări
Imaginea articolului (P) BiSeptol: mereu în acţiune

BiSeptol: mereu in actiune

BiSeptol este numele gamei de produse albastre care menţine sănătatea aparatului respirator. Te ajută să calmezi repede durerile de gât şi ameliorează rapid disconfortul cauzat de gâtul inflamat şi iritat.

Dar BiSeptol mai are un secret! Poate stimula imunitatea naturală şi te ajută să lupţi cu forţe proaspete împotriva infecţiilor şi virozelor! Mai mult, pentru ca efectele sale să fie ţintite, producătorii BiSeptol au diversificat gama de produse şi, astfel, ai la îndemânî siropuri, dropsuri, comprimate şi spray.

Fiecare dintre acestea reuneşte puterea plantelor puternic antiseptice, imunostimulente, antimicrobiene, calmante şi emoliente. În produsele BiSeptol regăseşti albastru de metilen, extracte concentrate din plante şi uleiuri esenţiale care măresc viteza de acţiune!

Şi deoarece sănătatea respiratorie începe cu sănătatea bucală, gama BiSeptol conţine şi apa de gură şi pasta de dinţi. Pentru ca ziua ta să fie cu adevărat perfectă!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici