Premiera ultimelor zile. România are un pat liber la ATI pentru bolnavii COVID-19

Un singur pat la ATI este disponibil, la nivel naţional, pentru bolnavii Covid în stare gravă, a anunţa marţi Grupul de Comunicare Strategică.

488 afișări
Imaginea articolului Premiera ultimelor zile. România are un pat liber la ATI pentru bolnavii COVID-19

Premiera ultimelor zile. România are un pat liber la ATI pentru bolnavii COVID-19

Potrivit GCS, marţi, conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există 1.725 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19, iar în Bucureşti sunt avizate de DSP 392 paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19.

De asemenea, la nivel naţional există o rezervă operaţională de 157 paturi ATI destinate pacienţilor de COVID-19, care sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale.

1.867 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări.

La nivel naţional, la acest moment este disponibil 1 pat ATI în judeţul Bihor, altul decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2”, au transmis reprezentanţii GCS, care au precizat că se lucrează în continuare pentru operaţionalizarea şi asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici