Romgermed, cel mai mare ambulatoriu de specialitate, va fi inaugurat în septembrie 2023 (P)

  • Misiunea oricărei instituţii medicale este de a contribui la îmbunătăţirea accesului la îngrijirea sănătăţii, garantând toate aceste servicii de analize şi consultări la preţuri accesibile sau pe baza unui sistem de compensare rapid şi eficient.
  • Romgermed se poate mândri că face parte din piaţa serviciilor medicale din România care oferă astfel de facilităţi, unde scopul este promptitudinea şi profesionalismul pentru fiecare pacient în parte.
  • Dovadă stau performaţele cu care a încheiat anul financiar 2022, cu o creştere impresionantă de 15%.
270 afișări
Imaginea articolului Romgermed, cel mai mare ambulatoriu de specialitate, va fi inaugurat în septembrie 2023 (P)

”Politica spitalului nostru, care vizează furnizarea de servicii medicale de calitate la preţuri decente, a dat roade şi a atras un număr semnificativ de pacienţi noi, spune dr. Dorian Schwartz, directorul Romgermed. Acum, pacienţii pot beneficia de tratamente eficiente şi profesionale la costuri accesibile, ceea ce a contribuit la creşterea încrederii în clinicile noastre.

În prezent, ne concentrăm pe finalizarea investiţiei în cel mai mare ambulatoriu de specialitate din România, care va avea peste 120 de cabinete medicale complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie. Inaugurarea acestui ambulatoriu va avea loc pe data de 26 septembrie, aducând un beneficiu semnificativ pentru toţi pacienţii noştri din Bucureşti şi din ţară.

Workshop cu acces gratuit: Dă restart la viaţă!

"Eu cred că 90% din problemele medicale se pot rezolva simplu şi la costuri reduse de către medicii specialişti în ambulatoriu, afirmă dr. Dorian Schwartz, directorul Romgermed. Rezolvând majoritatea problemelor de sănătate în ambulatoriu nu mai este nevoie de internări sau intervenţii chirurgicale costisitoare şi periculoase. Accentul ar trebui să fie pus pe medicina preventivă şi pe utilizarea metodelor convenţionale de tratare a cazurilor medicale. În lumea de azi, stresul, poluarea, suprasolicitarea, stilul de viaţă înseamnă riscuri pentru multiple patologii şi din păcate priorităţile oamenilor nu sunt orientate către monitorizarea stării  lor de sănătate, ceea ce duce la apariţia unor probleme majore după o anumită vârstă. Alimentaţia nesănătoasă, lipsa cronică de mişcare, stresul continuu şi alţi factori contribuie în mod semnificativ la majoritatea afecţiunilor medicale care pot apărea pe parcursul vieţii.

Având în vedere această situaţie alarmantă, ne gândim să organizăm împreună cu echipa noastră de psihologi un workshop sub egida mesajului "Dă restart la viaţă". Acest eveniment va aborda subiecte medicale, dar şi sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos, atât fizic, cât şi mental. Scopul nostru este să educăm comunitatea şi să le oferim oamenilor instrumentele necesare pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate şi calitatea vieţii.

Workshop-ul "Dă restart la viaţă" va acoperi teme precum importanţa unei alimentaţii echilibrate, importanţa activităţii fizice, tehnicile de gestionare a stresului şi modalităţi de menţinere a unei sănătăţi mintale optime. Ne dorim să îi educăm oameni cum să îşi asume responsabilitatea pentru propria lor sănătate, să îi încurajăm să facă alegeri potrivite şi să adopte un stil de viaţă sănătos”, a spus dr. Dorian Scwartz.

Dacă sunteţi interesat să participaţi la acest workshop şi să faceţi o schimbare pozitivă în viaţa dumneavoastră, vă invităm să ne contactaţi pentru mai multe detalii. Romgermed este aici pentru a vă sprijini în călătoria spre o viaţă mai sănătoasă şi mai fericită!

Despre Romgermed

De la înfiinţarea sa în anul 1999 şi până în prezent, Grupul Medical Romgermed a continuat  să se dezvolte, devenind unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul medical.

În cei 23 ani de existenţă, Grupul Medical Romgermed a furnizat în ambulatoriul de specialitate, servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate, precum consultaţii şi investigaţii clinice, analize de laboratormedicina muncii, medicina de familie, imagistică medicală, spitalizare de zi.

Echipa de profesionişti excelează datorită angajamentului faţă de seriozitate şi dorinţa de a depăşi aşteptările pacienţilor. Tocmai din acest motiv, Romgermed şi-a câştigat respectul atât în comunitatea medicală la nivel local şi naţional, cât şi în rândul pacienţilor.

Serviciile prezentate pot fi efectuate şi în regim decontat de Casa Naţională de Asigurări de SănătateGrupul Medical Romgermed fiind lider pe acest segment de piaţă.
Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizăm, încurajăm relaţiile pe termen lung cu pacienţii noştri, prin oferirea unor planuri personalizate pentru tratament şi monitorizare a stării de sănătate, în prezent deservind peste 250.000 pacienţi pe an.

Ca urmare a procesului continuu de investiţii majore în aparatura de ultima generaţie, a eforturilor pentru acoperirea tuturor cerinţelor RENAR pentru întreaga gamă de analize medicale, Laboratoarele Romgermed efectuează o gama de peste 4000 de tipuri analize.

Medicina modernă necesită echipamente moderne şi accesul la tehnologii avansate. Romgermed a înţeles acest lucru şi a investit în echipamente care permit diagnosticarea corectă şi rapidă şi începerea tratamentului cât mai curând posibil.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici