Zeci de femei au dat în judecată o companie deoarece produsele sale le-au cauzat căderea părului

  • O populară companie care fabrică produse de îngrijire a părului a fost dată în judecată de 28 de femei.
  • Acestea susţin că produsele companiei Olaplex au cauzat căderea părului.
  • În plus, le-au produs băşici şi alte afecţiuni, potrivit BBC.
7212 afișări
Imaginea articolului Zeci de femei au dat în judecată o companie deoarece produsele sale le-au cauzat căderea părului

Zeci de femei au dat în judecată o companie deoarece produsele sale le-au cauzat căderea părului

Gama companiei include şampoane, balsamuri şi tratamente care pretind că „repară în siguranţă legăturile rupte şi întineresc părul".

Totuşi, femeile care au iniţiat acţiunea în instanţă susţin că produsele conţin substanţe chimice dăunătoare pentru părul şi scalpul utilizatorilor.

În replică, reprezentanţii companiei au publicat rezultatele unor teste care ar arăta că produsele sunt sigure.

„Suntem pregătiţi să ne apărăm cu fermitate compania, marca şi produsele noastre împotriva acestor acuzaţii nefondate", a anunţat compania pe Instagram.

Niciunul dintre produse nu a fost retras de la comercializare. Procesul a fost intentat săptămâna trecută la un tribunal districtual din California.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
păr,
femei,
proces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici