Starea pârtiilor din principalele staţiuni. Unde se poate schia în acest weekend

Dacă vă pregătiţi să mergeţi la munte în weekend aflaţi care sunt pârtille pe care se poate schia.

1632 afișări
Imaginea articolului Starea pârtiilor din principalele staţiuni. Unde se poate schia în acest weekend

Unde se poate schia în acest weekend. Starea pârtiilor din principalele staţiuni

Vremea a fost mai caldă săptămâna aceasta, aşa că stratul de zăpadă nu mai atinge 50 de centimetri, la fel ca weekendul trecut.

La Păltiniş sunt condiţii favorabile, iar stratul de zăpadă depăşeşte 40 de centimetri pe 8 dintre pârtii.

În Poiana Braşov se schiază în condiţii mai bune decât în alte zone, iar stratul de zăpadă măsoara aproximativ 45 de centimetri. 

La Azuga, Buşteni,Cavnis, Predeal şi Rânca, stratul de zâpadă depăşeşte 25 de centimetri, iar la Topliţa atinge chiar şi 30 de centimetri.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici