Starea pârtiilor din România. Unde poţi schia fără griji în acest weekend

Dacă vă pregătiţi să mergeţi la munte în weekend aflaţi de la noi care sunt pârtiile cu cele mai bune condiţii de schiat.

2981 afișări
Imaginea articolului Starea pârtiilor din România. Unde poţi schia fără griji în acest weekend

Sursa foto: Profimedia

Temperaturile la munte în ultima perioadă au fost mai ridicate decât ne-am fi aşteptat. De aceea, pârtiile nu au foarte multă zăpadă. 

La Păltiniş se schiază în condiţii bune, singura pârtie care este închisă fiind Soarelui (E). Stratul de zăpadă este puţin peste 43 de centimetri.

La Poiana Braşov, toate pârtiile sunt deschise şi se schiază în condiţii bune şi chiar excelente. Stratul de zăpadă depăşeşte 51 de centimetri. 

Patru pârtii din opt sunt închise la Predeal. Totuşi, pe restul pârtiilor se schiază în condiţii bune, iar stratul de zăpadă ajunge în această zonă la doar 20 de centimetri. 

La Sinaia se poate schia în condiţii acceptabile la Valea Dorului Sub Telescaun 1 şi 2, Valea Dorului Variantă, Valea Soarelui 1 şi 2, Lăptici 1 şi 2. Restul pârtiilor sunt închise. Stratul de zăpadă măsoară aici aproape 26 de centimetri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici