Starea pârtiilor în România. Unde se poate schia săptămâna aceasta

Dacă vă pregătiţi să mergeţi la munte aflaţi de la MEDIAFAX care sunt pârtille pe care se poate schia.

3001 afișări
Imaginea articolului Starea pârtiilor în România. Unde se poate schia săptămâna aceasta

Sursa FOTO: Profimedia

Stratul mediu de zăpadă pe pârtiile din Păltiniş depăşeşte 40 de centimetri. Se schiază în condiţii bune pe majoritatea pârtiilor, singura închisă fiind „Soarelui (E)”.
 
Totodată, în Poiana Braşov, toate cele nouă pârtii sunt deschide publicului şi se schiază în condiţii bune, stratul de zăpadă atingând 44 de centimetri. 
 
La Voineasa, pârtia Transalpina 1 este singura deschisă. Stratul de zăpadă măsoare aproape 23 de centimetri. 
 
Nu în ultimul rând, la Buşteni se schiază în condiţii acceptabile pe pârtiile Kalinderu 1 şi Kalinderu 2. Pârtia Fun-Park este de asemenea deschisă, stratul de zăpadă măsurând puţin peste 23 de centimetri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici