Unde se poate schia în acest weekend. Starea pârtiilor din principalele staţiuni

Dacă vă pregătiţi să mergeţi la munte în weekend aflaţi care sunt pârtille pe care se poate schia.

2046 afișări
Imaginea articolului Unde se poate schia în acest weekend. Starea pârtiilor din principalele staţiuni

Unde se poate schia în acest weekend. Starea pârtiilor din principalele staţiuni

Se schiază în condiţii bune pe majoritatea pârtiilor din Păltiniş unde stratul de zăpadă atinge 50 de centimetri. Pârtia ”La Gâscani (C)” e singura din Păltiniş unde stratul de zăpadă are 40 de centimetri.
 
În Poiana Braşov se schiază în condiţii excelente pe pârtia Kanzel, unde stratul de zăpadă măsoara 50 de centimetri. Şi pe celelalte părtii din Poiana Braşov se schiază în condiţii bune, stratul de zăpadă variind între 40 şi 50 de centimetri.
 
La Voineasa, doar pârtia Transalpina 1 este deschisă, 30 de centimetri măsoară stratul de zăpadă, restul pârtiilor fiind închise.
 
La Buşteni se schiază în condiţii acceptabile pe pârtiile Kalinderu 1 şi Kalinderu 2. De asemenea, şi pârtia Fun-Park este deschisă, iar stratul de zăpadă este de 20 de centimetri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici