Unde se poate schia în weekendul acesta. Starea pârtiilor din principalele staţiuni

Dacă vă pregătiţi să mergeţi la munte în weekend aflaţi care sunt pârtille pe care se poate schia.

3376 afișări
Imaginea articolului Unde se poate schia în weekendul acesta. Starea pârtiilor din principalele staţiuni

Sursa FOTO: Profimedia

Temperaturile la munte în această perioadă au fost mai ridicate decât cele normale. Tocmai din această cauză pârtiile nu au parte de foarte multă zăpadă.

La Predeal se schiază în condiţii bune sau acceptabile pe majoritatea pârtiilor, dar patru pârtii, anume Subteleferic, Subteleferic Variantă (Staţia inferioară), Cocoşul şi Cocoş-Pârăul Rece, sunt impracticabile, cea din urmă fiind şi închisă. Stratul de zăpadă nu depăşeşte 35 de centimetri. 

La Poiana Braşov, toate pârtiile sunt deschise şi se poate schia în condiţii bune şi chiar excelente. Stratul de zăpadă este de aproximativ 50 de centimetri. 

Staţiunea Semenic are trei din cele şapte pârtii închise. Stratul a ajuns şi aici la 50 de centimetri.

Totodată, la Arieşeni se schiază în condiţii acceptabile, stratul de zăpadă fiind de 25 de centimetri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici