10.000 de euro la gunoi. O femeie şi-a aruncat din greşeală banii în ghenă

O femeie din Timişoara a reclamat la Poliţie că a aruncat la gunoi, din greşeală, o plasă în care erau aproape 10.000 de euro, bani pe care urma să îi trimită fiului său, care locuieşte în Belgia, poliţiştii găsind punga, fără bani însă.

922 afișări
Imaginea articolului 10.000 de euro la gunoi. O femeie şi-a aruncat din greşeală banii în ghenă

10.000 de euro la gunoi. O femeie şi-a aruncat din greşeală banii în ghenă (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 50 de ani a reclamat poliţiştilor de la Secţia 1 de Poliţie din Timişoara că a aruncat la gunoi o plasă în care se aflau aproximativ 10.000 de euro, iar când şi-a dat seama ce a făcut nu a mai găsit banii.

"O femeie care locuieşte pe strada Nicolae Filipescu din Timişoara a reclamat poliţiştilor de la Secţia 1 faptul că a aruncat la gunoi o plasă în care se aflau 9.900 de euro, reprezentând economiile ei. Femeia a declarat că dorea să meargă la bancă pentru a face un tranfer de bani către fiul ei, care locuieşte în Belgia, şi a luat două plase: una cu banii, alta cu gunoiul şi le-a aruncat pe amândouă în ghenă. Când s-a întors, nu a mai găsit plasa cu banii", a afirmat Mezdrea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al (IPJ) Timiş, poliţiştii au deschis un dosar penal cu autor necunoscut în acest caz şi au audiat mai multe persoane fără adăpost care locuiesc în zonă, existând suspiciunea că una dintre acestea şi-a însuşit banii.

Mezdrea a afirmat că femeia a prezentat documente bancare prin care a dovedit că a retras aceşti bani, iar poliţiştii au reuşit să găsească plasa în care s-ar fi aflat cei 9.900 de euro, dar care era goală.

Ea a mai afirmat că persoana care a luat banii riscă închisoare de la o lună la trei luni sau amendă penală pentru comiterea infracţiunii de însuşire a bunului găsit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici