12 grenade din Primul Război Mondial, descoperite de un bărbat cu ajutorul unui detector de metale în Vrancea | FOTO

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea transmite că miercuri au fost identificate, în comuna Soveja, 12 grenade, după ce un bărbat le-a descoperit cu ajutorul unui detector de metale.

1125 afișări
Imaginea articolului 12 grenade din Primul Război Mondial, descoperite de un bărbat cu ajutorul unui detector de metale în Vrancea | FOTO

Vrancea: 12 grenade au fost descoperite de un bărbat cu detectorul de metale

"Astăzi, echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit în comuna Soveja, după ce un cetăţean a descoperit cu ajutorul unui detector de metale mai multe grenade defensive din Primul Război Mondial. După asanarea terenului, specialiştii pirotehnicieni au ridicat 12 grenade", transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Muniţia a fost preluată şi transportată în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat, în vederea distrugerii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici