13 persoane, implicate într-un accident între un microbuz şi un autoturism: „Una dintre victime este în stop cardio-respirator” / Cine este prima persoană care a ajutat răniţii - FOTO

IGSU anunţă că 13 persoane au fost implicate în accidentul produs duminică în judeţul Botoşani, între un autoturism şi un microbuz. Una dintre victime este în stop cardio-respirator. Un pompier aflat în timpul liber este primul care a intervenit după accidentul produs duminică în Botoşani, între un autoturism şi un microbuz, în urma căruia 11 persoane au fost rănite.

953 afișări
Imaginea articolului 13 persoane, implicate într-un accident între un microbuz şi un autoturism: „Una dintre victime este în stop cardio-respirator” / Cine este prima persoană care a ajutat răniţii - FOTO

Impact între un microbuz şi o maşină în Botoşani. Nu mai puţin de 13 persoane implicate: ”Una dintre victime este în stop cardio-respirator”

UPDATE ora 17:30 Potrivit ISU Botoşani, pompierul aflat în timpul liber a încercat să stingă incendiul care a cuprins autoturismul implicat în accident, dar nu a reuşit, astfel că, ajutat de alţi şoferi, a scos una dintre victime, inconştientă, din maşina afectată de flăcări.

„Imediat după momentul impactului, autoturismul a luat foc. Cei trei pasageri au reuşit sa iasă din maşină. În interior, pe bancheta din spate a rămas o femeie inconştientă. Un pompier aflat în timpul liber, plt. maj. Cătălin Grindiei, a încercat să stingă incendiul, nu a reuşit, şi ajutat de alţi participanţi la trafic a reuşit să scoată victima inconştientă din autoturism”, au transmis reprezentanţii ISU Botoşani.

Conform acestora, cele 11 victime transportate la spital au între 12 şi 54 ani, zece dintre ele prezintă diferite fracturi şi sunt conştiente, iar una este în comă.

Reprezentanţii IPJ Botoşani susţin că cei doi şoferi au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatele fiind negative.

Traficul în zonă a fost deblocat, iar poliţiştii anunţă că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

13 persoane, implicate într-un accident între un microbuz şi un autoturism

Potrivit IGSU, 13 persoane, 9 din microbuz si 4 din autoturism, au fost implicate în accidentul produs duminică în judeţul Botoşani.

„Una dintre victime este în stop cardio-respirator şi i se aplică măsurile salvatoare de viaţă de către echipajele medicale aflate la faţa locului. Alte 7 victime vor fi transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare”, a mai transmis IGSU.



Potrivit Poliţiei Botoşani, din primele date, şoferul autoturismului ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în microbuzul ce se deplasa spre Botoşani. Traficul în zonă este blocat, iar poliţiştii rutieri încă efectuează cercetări la faţa locului.

Accidentul a avut loc pe DN 29D Botoşani – Ştefăneşti, în zona localităţii Silişcani, judeţul Botoşani.

Ştirea iniţială:

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia este oprită pe DN 29D Botoşani – Ştefăneşti, în zona localităţii Silişcani, judeţul Botoşani, după un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

Din primele date, în urma impactului, patru persoane au fost rănite, iar la nivelul autoturismul a izbucnit şi un incendiu.



Pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului şi pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

În zonă este carosabilul umed.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţişti le recomandă şoferilor să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici