22 de persoane au vrut să se sinucidă în perioada sărbătorilor de Anul Nou

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) a înregistrat, în perioada sărbătorilor de Anul Nou, aproape 3.000 de solicitări, printre care 22 pentru tentative de suicid, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

168 afișări
Imaginea articolului 22 de persoane au vrut să se sinucidă în perioada sărbătorilor de Anul Nou

22 de persoane au vrut să se sinucidă în perioada sărbătorilor de Anul Nou (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"22 de persoane au încercat să-şi pună capăt zilelor în perioada 31 decembrie - 2 ianuarie. Tot în acest interval, au venit pe lume 29 de copii", a mai spus managerul SABI.

În intervalul 31 decembrie, ora 20.00 - 3 ianuarie, ora 8.00, au fost înregistrate 2.979 de cazuri, dintre care 1.774 de urgenţe.

Din totalul urgenţelor, 29 au fost naşteri, 298 - lipotimii, 494 - afecţiuni digestive, 74 - traumatisme, 55 - fracturi, luxaţii şi entorse, iar 22 - tentative de suicid, a precizat managerul SABI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici