230 de percheziţii, miercuri, la suspecţi de trafic de droguri şi de persoane

Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac miercuri 230 de percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale şi destructurarea grupurilor specializate în comiterea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, trafic de droguri şi criminalitate informatică.

564 afișări
Imaginea articolului 230 de percheziţii, miercuri, la suspecţi de trafic de droguri şi de persoane

230 de percheziţii, miercuri, la suspecţi de trafic de droguri şi de persoane

De asemenea, poliţiştii vor pune în aplicate peste 230 de mandate de percheziţie domiciliară şi 223 de mandate de aducere, anunţă IGPR.

Sunt desfăşurate 151 de percheziţii pe linia combaterii traficului de droguri şi 10 pe linia combaterii criminalităţii informatice. De asemenea, sunt puse în aplicare 71 de mandate de percheziţie pe linia combaterii traficului de persoane şi minori.

Activităţile beneficiază de suportul al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din Poliţia Română şi de sprijinul serviciilor pentru acţiuni speciale, din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene.

Totodată, în cadrul acţiunilor, alături de poliţişti participă şi jandarmi din cadrul grupărilor mobile de jandarmi şi inspectoratelor de jandarmi judeţene.

„Percheziţiile efectuate astăzi, 3 aprilie 2024, au scopul de a obţine probe despre activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată, pentru tragerea lor la răspundere penală a persoanelor implicate, precum şi identificarea bunurilor susceptibile de a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor”, transmite Poliţia Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici