26 de saci cu ţigări au fost furaţi dintr-un depozit al vămii din Dolj

Poliţiştii din Dolj fac cercetări pentru identificarea autorilor unui furt calificat. Aceştia au sustras 26 de saci cu ţigări dintr-un depozit al Direcţiei Regionale pentru accize şi operaţiuni vamale Craiova.

174 afișări
Imaginea articolului 26 de saci cu ţigări au fost furaţi dintr-un depozit al vămii din Dolj

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 22 septembrie, prin apel la 112, de un bărbat de 43 ani, angajat al Direcţiei Regionale pentru accize şi operaţiuni vamale Craiova, despre faptul că, noaptea, persoane necunoscute au pătruns într-un depozit situat în comuna Malu Mare de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat lipsa a 26 de saci de rafie în care se aflau pachete de ţigarete.

În cauză a fost întocmit doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru recuperarea prejudiciului şi identificarea autorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici