33 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală

Poliţiştii rutieri din Capitală au reţinut în cadrul unei acţiuni derulate în noaptea de sâmbătă spre duminică 33 de permise de conducere şi au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale.

143 afișări
Imaginea articolului 33 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală

În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 12 infracţiuni. Şase dintre acestea au fost pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, trei pentru conducere sub influenţa alcoolului, una pentru conducere fără permis, una dintre conducere cu permisul suspendat şi una pentru deţinere de droguri.

De asemenea, au fost reţinute 33 permise de conducere, astfel: 10 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 14 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, şapte pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie), unul pentru depăşirea vitezei legale şi unul pentru nerespectarea semnalelor poliţistului rutier.

Totodată, au fost reţinute opt certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.

De exemplu, un bărbat de 39 de ani a fost prins conducând un moped pe o stradă din sectorul 5 fără a poseda permis de conducere, iar un tânăr de 24 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 6 în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici