37 de migranţi înghesuiţi printre caserole de plastic, prinşi când se îndreptau spre vestul Europei

  • 37 de migranţi din Pakistan şi India, înghesuiţi printre caserole de plastic, au fost daţi jos dintr-un TIR cu care mergeau către vestul Europei.
  • Alţi 14 cetăţeni străini s-au ascuns într-un imobil situat în apropierea frontierei.
139 afișări
Imaginea articolului 37 de migranţi înghesuiţi printre caserole de plastic, prinşi când se îndreptau spre vestul Europei

Un cetăţean român aflat la volanul unui automarfar s-a prezentat, joi, la Nădlac II, la ieşirea din ţară. Transporta, conform documentelor prezentate, caserole de plastic pentru o societate din Franţa. În compartimentul pentru marfă au fost găsiţi, însă, 37 de cetăţeni din Pakistan şi India, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii au început cercetări pentru trafic de migranţi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Tot joi, poliţiştii de frontieră din Nădlac au găsit, într-un imobil aflat la 9 kilometru de frontieră, 14 cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Aceştia sunt cetăţeni din Turcia şi Siria. Poliţiştii de frontieră fac cercetări şi în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici