414 de absolvenţi au absentat de la proba la Limba şi literatura maternă a Evaluării Naţionale

9.443 de elevi au participat joi la proba de Limba şi literatura maternă, ultima a examenului de Evaluare Naţională. 414 elevi au lipsit.

152 afișări
Imaginea articolului 414 de absolvenţi au absentat de la proba la Limba şi literatura maternă a Evaluării Naţionale

414 de absolvenţi au absentat de la proba la Limba şi literatura maternă a Evaluării Naţionale

Probele scrise din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor clasei a VIII-a s-au încheiat joi cu testul la Limba şi literatura maternă, susţinut de 9.443 de elevi. Rata de participare a fost de 95,8%.

414 elevi nu s-au prezentat, a anunţat Ministerul Educaţiei. Nu s-a înregistrat nicio eliminare din examen.

Primele rezultate ale examenului vor fi afişate miercuri, 28 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen şi pe pagina web dedicată.

Contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 28 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) şi 29 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

Rezultatele finale vor fi afişate marţi, 4 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici