500 de case din Frumuşani, Popeşti sau Cernica nu îi conving pe tineri să renunţe la Bucureşti

"Vă interesează achiziţia unei locuinţe?", îi intreba un tânăr cu zâmbetul pe buze pe puţinii bucureşteni care au fost duminică, într-o zi ploioasă, la târgul de locuinţe de la Palatul Copiilor.

324 afișări
Imaginea articolului 500 de case din Frumuşani, Popeşti sau Cernica nu îi conving pe tineri să renunţe la Bucureşti

500 de case din Frumuşani, Popeşti sau Cernica nu îi conving pe tineri să renunţe la Bucureşti (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Domnişoare cu pliante, circa 40 de expozanţi, dar oferte în special la marginea oraşului şi în afara Capitalei; asta au putut găsi bucureştenii, astfel că puţini vizitatori au plecat satisfăcuţi de vizita făcută la târg.

În zonele Frumuşani, Cernica, Popeşti-Leordeni, Bragadiru sau Mogoşoaia sunt noile oferte ale dezvoltatorilor, care par însă a nu atrage tinerii, ci cel mult persoanele în vârstă, care ar dori să renunţe la traiul agitat din interiorul oraşului.

Citeşte mai multe despre ofertele de locuinţe din afara Capitalei pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici