53 de cetăţeni străini, prinşi că încercau să treacă ilegal graniţa, ascunşi în autoutilitare

Poliţiştii de frontieră din Arad au prins în ultimele 24 de ore 53 de cetăţeni străini care încercau să treacă ilegal graniţa ascunşi în mai multe autoutilitare, printre mărfurile transportate.

233 afișări
Imaginea articolului 53 de cetăţeni străini, prinşi că încercau să treacă ilegal graniţa, ascunşi în autoutilitare

53 de cetăţeni străini, prinşi că încercau să treacă ilegal graniţa, ascunşi în autoutilitare

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor, pe sensul de ieşire din ţară, trei cetăţeni români, conducând autoutilitare înmatriculate în România. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, instalaţii şi componente auto pentru societăţi comerciale din Franţa şi Italia.

În urma verificărilor, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, 38 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost duse la sediul poliţiei pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, India, Egipt, Pakistan şi Maroc, intraţi legal în România în baza documentelor personale.

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, poliţiştii de frontieră au controlat o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un cetăţean român în vârstă de 23 de ani. În urma verificărilor, au fost descoperite, în compartimentul destinat mărfurilor, 15 persoane. S-a stabilit că este vorba de cetăţeni din Pakistan, având vârste între 20 şi 49 de ani, fiind intraţi legal în România.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şoferi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii depistaţi ascunşi, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici