A anunţat Poliţia că fiul ei a fost răpit, după ce prietenii lui au făcut o farsă

O femeie din Timişoara a anunţat, marţi, Poliţia, cu privire la faptul că fiul ei a fost răpit, după ce adolescentul a sunat-o şi i-a spus acest lucru, el aflând ulterior că totul a fost o farsă pusă la cale de doi prieteni ai săi.

24 afișări
Imaginea articolului A anunţat Poliţia că fiul ei a fost răpit, după ce prietenii lui au făcut o farsă

A anunţat Poliţia că fiul ei a fost răpit, după ce prietenii lui au făcut o farsă

Femeia din Timişoara a fost sunată, marţi după-amiază, de fiul ei, un adolescent de 17 ani, care i-a spus că a fost răpit. Speriată, ea a sunat la numărul de urgenţă 112, fiind alertaţi mai mulţi poliţişti, care au pornit în căutarea băiatului.

Poliţiştii au reuşit să îl găsească în scurt timp, într-o maşină pe care cei de la Rutieră au somat-o să oprească, întrucât li s-a părut că şoferul era foarte tânăr.

"Serviciul 112 a fost apelat că un tânăr a fost răpit, imediat a sunat şi mama lui. Tinerii au fost opriţi în trafic şi aşa s-a descoperit toată farsa", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Sergiu Rus.

Adolescentul le-a povestit poliţiştilor că doi prieteni ai săi au vrut să îi facă o farsă şi au chemat un alt tânăr, pe care el să nu îl recunoască, pentru a simula o răpire. Băiatul a fost băgat în portbagajul unei maşini şi, speriat, a sunat-o pe mama sa, să îi ceară ajutorul.

Potrivit sursei citate, femeia apucase să alerteze Poliţia, când prietenii adolescentului i-au mărturisit acestuia că este victima unei farse. Toţi tinerii s-au distrat de gluma făcută, până când au fost opriţi de poliţiştii de la Rutieră.

Şoferul maşinii, cel care juca rolul răpitorului, este minor şi conducea fără permis, astfel că poliţiştii îi vor face dosar penal

De asemenea, toţi tinerii implicaţi în farsă au fost duşi la audieri, la sediul Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici