A apărut filmul despre COVID-23. Cine sunt actorii principali

  • Songbird, regizat de Adam Mason, este o producţie filmată în plină pandemie.
  • Scenariul apocaliptic aduce în prim-plan Covid-23, o mutaţie a lui Covid-19.
  • Filmul este disponibil pe platformele on demand.
3477 afișări
Imaginea articolului A apărut filmul despre COVID-23. Cine sunt actorii principali

A apărut filmul despre COVID-23. Cine sunt actorii principali

În oricare alt an, să filmezi cu drona imagini dintr-un Los Angeles post-apocaliptic ar fi însemnat o logistică impresionantă şi multe efecte speciale. Nu şi anul acesta.

Ideea pentru pelicula ”Songbird” i-a venit regizorului Adam Mason în luna martie şi în mai deja începeau filmările. În plin lockdown şi cu măsuri draconice de siguranţă pentru toată echipa.

Songbird este un film despre pandemie, însă cea de Covid-23, o mutaţie a virusului care ne-a dat lumea peste cap anul acesta.

În peliculă, toţi cei infectaţi sunt forţaţi să intre în tabere păzite de armată. Un scenariu care îţi cam dă fiori pe şira spinării.

Filmul este deja disponibil pe platformele on demand. Şi, ca orice scenariu de Hollywood care se respectă, la mijloc este şi o poveste de dragoste. În rolurile principale sunt Sofia Carson şi KJ Apa. În film apare şi îndrăgita Demi Moore.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici