A bătut pasagerii dintr-un microbuz şi a muşcat un poliţist

Un bărbat din Cajvana este cercetat de Poliţie după ce i-a agresat pe pasagerii unui microbuz şi pe şoferul acestuia, a urcat la volanul autovehiculului şi a lovit un alt autoturism, iar în momentul în care a fost imobilizat de poliţişti şi încătuşat l-a muşcat de mână pe un agent de poliţie.

47 afișări
Imaginea articolului A bătut pasagerii dintr-un microbuz şi a muşcat un poliţist

A bătut pasagerii dintr-un microbuz şi a muşcat un poliţist (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, Gheorghe Ş.(28 ani), din oraşul Cajvana, se afla, joi seară, într-un microbuz care circula pe ruta Iaşi - Suceava , iar în momentul când autovehiculul a ajuns pe o stradă din municipiul Suceava, bărbatul, într-un acces de furie, a început să-i lovească cu picioarele şi pumnii pe pasageri, inclusiv pe unchiul său.

În aceste condiţii, şoferul a oprit pe banda întâi şi l-a scos afară pe agresor, însă acesta a urcat din nou în microbuz, după care a pornit maşina şi a lovit, lateral, un alt autoturism care era condus regulamentar. După tamponare, şoferul a reuşit să urce în microbuz, a tras frâna şi l-a oprit, iar agresorul a fugit spre strada Universităţii, dar a fost ajuns de şofer. La scurt timp, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie, care l-a imobilizat pe bărbat, însă în timp ce era încătuşat acesta l-a muşcat de mâna dreaptă pe unul din poliţişti.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, la secţia de psihiatrie, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a emis o ordonanţă de internare în vederea expertizării psihiatrice.

Aceeaşi sursă precizează că agentul de poliţie a primit îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul "plagă muşcată prin agresiune mâna dreaptă" şi necesită pentru vindecare 15 – 20 zile îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a preluat cercetările în acest caz, bărbatul fiind cercetat pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere corespunzător categoriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici