A.Cumpănaşu ameninţă o instituţie universitară „să nu se joace cu imaginea unui candidat la preşedinţie”: Muncesc de la 16 ani

Alexandru Cumpănaşu precizează că a colaborat cu SNSPA conform legii şi transparent şi avertizează instituţia să „nu se joace cu imaginea unui candidat” la Cotroceni. Unchiul Alexandrei spune că va depune plângeri pe numele celor care îi afectează imaginea.

4609 afișări
Imaginea articolului A.Cumpănaşu ameninţă o instituţie universitară „să nu se joace cu imaginea unui candidat la preşedinţie”: Muncesc de la 16 ani

A.Cumpănaşu ameninţa o instituţie universitară să nu se joace cu imaginea unui candidat la preşedinţie: Muncesc de la 16 ani

„Colaborarea mea cu SNSPA a fost una legală, corectă şi transparentă. Nu am predat niciodată la SNSPA, ci am fost expert în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, colaborare pe care am încheiat-o în anul 2018, ca urmare a îndeplinirii obiectivelor. Avertizez SNSPA să nu se joace cu imaginea unui candidat la Preşedinţia României, cu atât mai mult cu cât am avut doar calitatea de angajat, iar în măsura în care continuă să facă jocuri politice voi depune plângere penală pe numele tuturor celor care îmi afectează dreptul la imagine şi cariera profesională”, se arată într-o postare de pe Facebook a lui Alexandru Cumpănaşu.

În privinţa declaraţiei de avere, Cumpănaşu spune că este singurul care a dat dovadă de transparenţă.

„Muncesc de la vârsta de 16 ani, mi-am sacrificat viaţa pentru muncă şi nu voi permite nimănui să mă denigreze pe mine sau familia mea! Voi depune plângeri penale şi îi voi ataca în instanţă pe toţi cei care mai formulează o singură acuzaţie la adresa mea fără să aibă probe şi voi demonstra că unii proprietari de media nu sunt nici pe departe străini de clanurile interlope şi mafioţii din România”, a mai scris unchiul Alexandrei.

Precizările vin după ce SNSPA a anunţat că a decis să verifice din nou legalitatea angajării lui Alexandru Cumpănaşu în cadrul unui proiect SIPOCA, pentru a clarifica situaţia privind studiile absolvite de acesta. Instituţia menţionează că la angajare, Cumpănaşu a semnat un document potrivit căruia se încadrează la studii superioare.

În declaraţia de avere publicată pe site-ul Biroului Electoral Central (BEC), Alexandru Cumpănaşu figurează cu un salariu anual de 66.762 lei de la SNSPA.

BEC a sesizat Parchetul în privinţa mai multor candidaţi la alegerile prezidenţiale, în contextul în care în urma verificărilor, instituţia a constatat elemente de similitudine în semnăturile depuse de către aceştia. Printre candidaţi se numără Alexandru Cumpănaşu şi Viorel Cataramă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici