A. Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: Anchetatorii au fost convinşi că primele apeluri la 112 sunt o pistă falsă şi că poate fi o glumă/ Au tratat superficial

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei, a declarat că primele apeluri la 112 ale tinerei nu au fost, iniţial, luate în serios de către anchetatori deoarece au considerat că o victimă nu are acces la telefon şi apelul poate fi glumă.

3099 afișări
Imaginea articolului A. Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: Anchetatorii au fost convinşi că primele apeluri la 112 sunt o pistă falsă şi că poate fi o glumă/ Au tratat superficial

A. Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: Anchetatorii au fost convinşi că primele apeluri la 112 sunt piste false/ Au tratat superficial toată povestea

„Poliţia de acolo şi anchetatorii au tratat superficial toată povestea, fiind convinşi că apelurile la 112 ale Alexandrei - cel puţin primele două apeluri - sunt piste false şi nu s-au gândit şi nici nu au încercat să identifice cu tatăl Alexandrei - persoana respectivă sa o identifice ca fiind Alexandra.

A trebuit ca eu şi fratele meu să insistăm pe lângă anchetatori să îl ia pe tatăl Alexandrei să confirme că cea care a sunat este Alexandra. La şi jumătate am vorbit cu fratele meu, în jurul orei 10 şi ceva - noaptea. Joi. Ce i-au spus fetei (poliţiştii, n.r.), nu ştiu, dar spun ce mi-au spus mie. Bănuiesc că e ceea ce i-au spus şi ei. În mintea lor, au spus că nu e posibil ca un criminal, în viziunea lor, să lase telefonul langă victimă.

Au spus că este pistă falsă şi că poate fi o glumă. Eu spun ce mi-au spus mie, per ansamblu, pentru primele două apeluri - sau la toate apelurile. Că nu are sens să fie luat în serios, pentru că este o pistă falsă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus că a ars cele două cadavre.

 

 

Taguri:
cumpănaşu,
apel,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici