A fost emisă autorizaţia de construire pentru lucrările de modernizare a DN29D, Botoşani-Ştefăneşti

  • Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construire pentru lucrările de modernizare a DN 29D, Botoşani-Ştefăneşti, pe sectoare de aproape 43 de kilometri.
  • Potrivit DRDP Iaşi, lucrările care fac obiectul autorizării străbat localităţile Botoşani, Ştefăneşti, Stăuceni, Gorbăneşti, Truşeşti, Durneşti şi Blândeşti.
  • Contractul are o durată de execuţie de 24 de luni, cu o perioadă de garanţie a lucrărilor oferită de constructor de 84 de luni.
1969 afișări
Imaginea articolului A fost emisă autorizaţia de construire pentru lucrările de modernizare a DN29D, Botoşani-Ştefăneşti

A fost emisă autorizaţia de construire pentru lucrările de modernizare a DN29D, Botoşani-Ştefăneşti

Proiectul vizează modernizarea sectoarelor de drum cuprinse între km 2+800-km 18+500 şi km 21+800-km 48+146 şi prevede construirea a 42,7 km de drum modernizat, cinci poduri şi trei viaducte noi, trei poduri reabilitate.

„Pentru sectoarele cu teren instabil este prevăzută execuţia de viaducte. Acestea vor asigura traversarea zonelor cu alunecări ample şi active şi vor avea suprastructura formată din grinzi din beton precomprimat de 24 m”, a anunţat DRDP Iaşi.

Valoarea lucrărilor este de peste 188 de milioane de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici