A fost identificată maşina şoferului care a accidentat o fetiţă pe o trecere de pietoni în Capitală

Poliţiştii au identificat, vineri, autoturismul implicat joi într-un accident de circulaţie pe strada Luica din Capitală în urma căruia o fetiţă de 10 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni şi apoi a ajuns în stare gravă la spital. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi nu a fost încă prins.

4283 afișări
Imaginea articolului A fost identificată maşina şoferului care a accidentat o fetiţă pe o trecere de pietoni în Capitală

A fost identificată maşina şoferului care a accidentat o fetiţă pe o trecere de pietoni în Capitală

Cercetările şi verificările au fost îngreunate de faptul că autoturismul a fost vândut de mai multe ori fără a fi întocmite documentele de înmatriculare de către persoanele care au intrat în posesia acestuia, precizează Brigada Rutieră a Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că agenţii au strâns informaţii despre autoturismul implicat în accident în urma vizionării unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Astfel, din primele verificări rezultă că şoferul vinovat de producerea evenimenimentului rutier conducea un autoturism marca Peugeot 407 înmatriculat cu numere de leasing.

O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost accidentată grav, joi pe strada Luica din Capitală, şoferul autoturismului fugind de la locul faptei. Reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră au precizat că, din primele cercetări, conducătorul auto nu ar fi acordat prioritate fetiţei la trecerea de pietoni. După ce a lovit-o, şoferul a fugit, iar copilul a ajuns la spital suferind fracturi la un picior. În prezent starea ei este stabilă, diagnosticul fiind cel de fractură de gambă şi contuzie toraco-abdominală.la spital suferind fracturi la un picior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici