A MURIT asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a făcut un accident vascular la serviciu

Asistenta medicală de la Spitalul Zimnicea care se afla în stare gravă, internată la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular la locul de muncă, a murit.

6743 afișări
Imaginea articolului A MURIT asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a făcut un accident vascular la serviciu

A MURIT asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a făcut un accident vascular la serviciu

Aceasta a făcut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, directorul Spitalului Zimnicea, Geanina Come, a refuzat să comenteze situaţia, spunând că pentru o zi de duminică e o oră târzie să discute aşa ceva.

Colegii femeii, însă, au scris pe Facebook despre pierderea suferită.

Marinela Tănase, o colegă a asistentei, a scris: "Carmen, colega noastra zâmbitoare şi plină de viaţă, a plecat într-o lume mai dreaptă! Dumnezeu sa te odihnească, fată dragă!".

Carmen Vătafu a fost internată, de pe data de 30 octombrie, în comă profundă la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti. După o noapte întreagă de serviciu, marţi dimineaţa, asistenta medicală Carmen Vătafu s-a plâns de dureri puternice de cap şi de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi. Colegii femeii declarau că ambulanţa a fost chemată foarte târziu, astfel că starea femeii s-a agravat. Asistenta a fost dusă apoi la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti.

La Spitalul din Zimnicea a început o anchetă internă. Directorul Geanina Come declara că nu poate încă afirma dacă s-a intervenit sau nu în mod adecvat, însă problema de sănătate a asistentei nu a fost cauzată de stresul de la locul de muncă.

Surse din spital declarau că familia asistentei Carmen Vătafu este foarte nemulţumită de faptul că personalul medical şi medicul de gardă nu au intervenit la timp pentru a o ajuta pe femeie.

Nota: În varianta publicată iniţial, la ora 19:47, apărea informaţia eronată că femeia a murit după ce a fost deconectată de la aparate. Varianta corectă este cea prezentată în acest moment. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici