A purtat gunoiul pe el timp de o lună; experimentul de mediu al lui Rob Greenfield

Activistul american în vârstă de 35 de ani s-a dedicat de mult timp respectului pentru natură.

412 afișări
Imaginea articolului A purtat gunoiul pe el timp de o lună; experimentul de mediu al lui Rob Greenfield

Rob Greenfield este un aventurier american şi activist de mediu în vârstă de 35 de ani. A fost dedicat de mult timp deschiderii drumului către o lume mai durabilă.

Motto-ul său este „Trăieşte simplu şi vei trăi liber”. Are un site web, profiluri sociale, un canal YouTube cu aproape 400.000 de abonaţi şi a scris mai multe cărţi despre probleme de mediu, respect pentru natură şi creştere durabilă.

Una dintre cele mai recente campanii de conştientizare ale lui Rob este „30 de zile în care îmi port gunoiul”. Rob a făcut un experiment, deşi de ani de zile a ales să ducă o viaţă cu (aproape) zero deşeuri.

Rob s-a plimbat timp o lună pe străzile din Los Angeles „îmbrăcându-se” cu gunoiul pe care el însuşi îl producea zi de zi, pentru a conştientiza deşeurile „invizibile” pe care le producem zi de zi şi de care nu ne dăm seama, tocmai pentru că le aruncăm imediat .

Până la urmă, Rob a calculat aproximativ 28 de kilograme de deşeuri produse. În medie, o persoană produce în jur de 60 de kilograme de gunoi pe lună, făcând planeta să sufere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici