A sunat la 112, dar apelul s-a întrerupt. Bărbatul este de negăsit de patru zile

  • Un bărbat s-a rătăcit de patru zile în judeţul Vâlcea
  • Acesta este căutat după ce a sunat la 112 şi a cerut ajutor
  • În timpul apelului, convorbirea s-a întrerupt
2269 afișări
Imaginea articolului A sunat la 112, dar apelul s-a întrerupt. Bărbatul este de negăsit de patru zile

A sunat la 112, dar apelul s-a întrerupt. Bărbatul este de negăsit de patru zile

Jandarmii vâlceni anunţă vineri că perimetrul de localizare al bărbatului care a sunat acum patru zile să anunţe că s-a rătăcit, apoi i s-a întrerupt apelul, a fost stabilit în aria zonei de nord-vest a judeţului.

Jandarmii montani, poliţiştii, pompierii şi salvamontiştii au cercetat toate hotelurile şi pensiunile deschise în această perioadă în staţiunea Băile Olăneşti, mânăstirile şi schiturile aflate pe traseele montane din zonă, din nefericire fără succes.

În tot acest timp nimeni nu s-a sesizat cu privire la dispariţia bărbatului, iar autorităţile locale încă mai cercetează zonele.

Jandarmii fac apel la turiştii care se abat tot mai des de la traseele turistice marcate şi se rătăcesc să se intereseze asupra alunecărilor de teren şi a traseului pe care vor să îl parcurgă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici