Accident CHIMIC la Râmnicu Vâlcea: Trei persoane au ajuns la spital. Una dintre victime este în stare de inconştienţă

Trei angajaţi ai unei societăţi comerciale de pe Platforma Chimică din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat, vineri seara, cu glicol. Unul dintre ei a fost preluat în stare de inconştienţă.

6616 afișări
Imaginea articolului Accident CHIMIC la Râmnicu Vâlcea: Trei persoane au ajuns la spital. Una dintre victime este în stare de inconştienţă

Accident chimic la Râmnicu Vâlcea: Trei persoane au ajuns la spital. Una dintre victime este în stare de inconştienţă

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, prin 112 s-a semnalat faptul că la o societate comercială de pe Platforma Chimică din Râmnicu Vâlcea, în urma executării unor procese tehnologice de întreţinere la o cisternă CF, a rezultat intoxicarea cu reziduri de substanţă a trei salariaţi.

Reprezentanţilor ISU Vâlcea precizează că, din primele date, este vorba de glicol.

Două persoane conştiente au fost transportate de ambulanţa societăţii, iar o persoană în stare de inconştienţă a fost preluată de un echipaj SAJ.

În zonă a fost trimisă o autospecială şi echipajul CBRN, pentru monitorizarea eventualelor implicaţii în afara amplasamentului, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea. Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie şi a celui afectat .

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici