Accident cu trei maşini, între care două microbuze, în Arad. Bilanţ: 2 răniţi

Trei maşini, între care două microbuze, au fost implicate, miercuri seara, într-un accident în oraşul Arad. Două persoane au fost rănite, au anunţat reprezentanţii ISU Arad.

337 afișări
Imaginea articolului Accident cu trei maşini, între care două microbuze, în Arad. Bilanţ: 2 răniţi

Accident cu trei maşini, între care două microbuze, în Arad. Bilanţ: 2 răniţi

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului ale Poliţiei Arad, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu mâzgă.

Şoferul unei maşini ar fi intrat într-un microbuz pe o stradă din oraş. În timp ce şoferii celor două maşini erau coborâţi şi evaluau pagubele produse, un alt microbuz a lovit maşina din spate.

Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, două persoane au fost rănite în accident. Ambele sunt conştiente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici