Accident cumplit în Ialomiţa: Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, după o coliziune frontală între două maşini / Anunţul făcut de Raed Arafat. FOTO

Trei persoane au murit şi patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după o coliziune frontală între două autoturisme, în judeţul Ialomiţa.

10173 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Ialomiţa: Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, după o coliziune frontală între două maşini / Anunţul făcut de Raed Arafat. FOTO

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

UPDATE Raed Arafat, după accidentul rutier din Ialomiţa: A fost activat planul roşu

Şeful DSU Raed Arafat a declarat că, după accidentul de miercuri, din Ialomiţa, în urma căruia au murit trei persoane a fost activat planul roşu, fiind trimise la faţa locului mai multe echipaje SMURD şi un elicopter. Alte 4 victime sunt transportate la spitale din Capitală şi Urziceni.

„A fost activat planul roşu, au fost trimise mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţă, plus elicopterul SMURD Bucureşti la faţa locului. Din păcate, s-a constatat decesul a trei persoane care aveau leziuni incompatibile cu viaţa, deci nu puteau fi resuscitate”, a declarat Raed Arafat la Antena3.

Potrivit şefului DSU şi secretarului de stat în MAI, o persoană aflată în stare de inconştienţă a fost preluată de un echipaj SMURD din Bucureşti cu elicopterul şi alte două persoane urmează să ajungă în Capitală pentru investigaţii.

Încă o persoană, cu leziuni minore, se află la Spitalul Urziceni.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ialomiţa, la ieşirea din Urziceni către Buzău, pe DN2, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme (coliziune frontală).

Reprezentanţii ISU Ialomiţa au anunţat, la rândul lor, că accidentul s-a soldat cu 7 victime.

Trei dintre victime au murit pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conştiente.

„Din cele 4 victime, două au traumatisme mai uşoare şi au fost preluate de SAJ şi transportate la spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Bucureşti şi cea de/a patra este la locul intervenţiei si va pleca cu elicopterul SMURD la Bucureşti”, anunţă ISU Ialomiţa.

În zonă traficul este blocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici