Video Accident cumplit în Suceava: Un microbuz de marfă a intrat într-o casă/ Un mort şi un rănit | FOTO, VIDEO

Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită, sâmbătă dimineaţa, după ce microbuzul de marfă în care se aflau a ieşit de pe drum şi a intrat în zidul unei case, în localitatea Podu Coşnei, judeţul Suceava.

6857 afișări

Reprezentanţii ISU Suceava au transmis că în microbuzul de marfă se aflau două persoane, bărbatul fiind găsit decedat.

„Un microbuz de marfă a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-o casă, în loc. Podu Coşnei, comuna Coşna. În maşină se aflau un bărbat şi o femeie. Din nefericire, bărbatul a rămas încarcerat, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Femeia, în vârstă de 58 de ani, conştientă şi cu răni uşoare, a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la CPU Vatra Dornei”, a transmis ISU Suceava.

Poliţiştii verifică modul în care s-a produs accidentul.

Taguri:
mort,
microbuz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici