Accident de circulaţie soldat cu trei morţi, în apropiere de Galaţi

Trei cetăţeni din Republica Moldova au murit, vineri noapte, în urma unui grav accident de circulaţie produs în apropiere de Galaţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un autocar cu turişti care circula din sens opus, rupându-se în bucăţi, doi dintre morţi fiind copii.

17 afișări
Imaginea articolului Accident de circulaţie soldat cu trei morţi, în apropiere de Galaţi

Accident de circulaţie soldat cu trei morţi, în apropiere de Galaţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Vineri, în jurul orei 22.00, Poliţia a fost sesizată de producerea unui grav accident de circulaţie pe drumul naţional 26, la ieşirea din Galaţi. Primele cercetări la faţa locului au arătat că un autoturism marca Fiat înmatriculat în Grecia şi condus de către o femeie din Republica Moldova s-a izbit de un autocar cu turişti moldoveni care circula din sens opus. În urma impactului, trei dintre ocupanţii autoturismului şi-au pierdut viaţa, iar o adolescentă aflată în maşina care s-a rupt în bucăţi a scăpat nevătămată, însă este în stare de şoc.

La faţa locului, au sosit mai multe echipaje ale SMURD Galaţi însă nu au putut decât să constate decesul celor trei victime şi să transporte la spital o adolescentă ce se afla în autoturism în momentul producerii impactului.

"A fost adusă la noi o adolescentă aflată în stare de şoc după ce a scăpat ca prin minune, fără nici o zgârietură, dintr-un grav accident de circulaţie. Nu prezintă nicio leziune şi nu poate spune ce s-a întâmplat pentru că dormea atunci când s-a produs accidentul.

"Ne-a spus însă că şi-a pierdut mama, cea care şi conducea maşina, o soră şi un frate de numai câţiva ani. Am mai aflat că veneau din Grecia şi se îndreptau spre Republica Moldova", a declarat medicul de gardă de la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean Galaţi, dr. Sorin Băican.

Pentru aproximativ o oră, circulaţia pe DN 26 a fost întreruptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici