ACCIDENT FEROVIAR: Un tânăr a murit după ce a fost lovit de un tren de călători pe ruta Arad-Timişoara

Un tânăr a murit, luni, după ce a fost lovit de un tren de persoane de pe ruta Arad-Timişoara. Circulaţia a şase garnituri a fost afectată în urma accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

564 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT FEROVIAR: Un tânăr a murit după ce a fost lovit de un tren de călători pe ruta Arad-Timişoara

ACCIDENT FEROVIAR: Un tânăr a murti după ce a fost lovit de un tren de călători pe ruta Arad-Timişoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, incidentul a avut loc, luni, pe podul CFR Micălaca, în cartierul Aradul Nou, din oraşul Arad.

Un tânăr de aproximativ 25 de ani a fost accidentat mortal de trenul Regio 2604, care circula pe direcţia Arad - Timişoara, au anunţat poliţiştii.

„Se efectuează verificări pentru stabilirea identităţii victimei şi circumstanţelor care au dus la producerea acestui accident”, a informat IPJ Arad.

Potrivit reprezentanţilor CFR, tânărul s-ar fi sinucis. „Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar, între staţiile Arad - Aradu Nou, in intervalul orar 13.42 - 15.00, din cauza unui suicid. O persoană s-a aşezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulaţiei pentru a se facilita ccesul reprezentanţilor Procuraturii”, au transmis reprezentanţii CFR.

Aceştia susţin că mecanicului trenului R 2604 nu şi-a putut continua călătoria, în urma acestui incident, şi a solicitat să fie schimbat.

Ca urmare a accidentului, circulaţia a şase trenuri a fost afectată. Acestea vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 100 de minute, potrivit CFR.

Taguri:
tânăr,
lovit,
tren

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici