ACCIDENT FEROVIAR: Un tren de călători a deraiat în judeţul Arges, după ce ar fi cedat frânele

Un tren în care se aflau 20 de pasageri a deraiat, miercuri, la Goleşti, în judeţul Argeş, după ce, susţine mecanicul, ar fi cedat frânele. Accidentul feroviar nu s-a soldat cu victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2176 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT FEROVIAR: Un tren de călători a deraiat în judeţul Arges, după ce ar fi cedat frânele

ACCIDENT FEROVIAR: Un tren de călători a deraiat în judeţul Arges, după ce ar fi cedat frânele

Potrivit poliţiştilor din Argeş, care fac cercetarea la locul producerii accidentului feroviar, trenul IR 1872, care se deplasa dinspre Câmpulung către Goleşti, a deraiat, miercuri, la intrare în staţia CF Goleşti din Argeş.

Mecanicul le-a povestit anchetatorilor că trenul a rămas fără frâne, a sărit peste un macaz şi a ajuns pe o linie de cale ferată închisă.

În tren erau 20 de pasageri, dar, potrivit anchetatorilor, niciunul nu a fost rănit.

Călătorii au fost transferaţi în trenul IR 1890, care se deplasa dinspre Craiova către Bucureşti.

Poliţiştii au stabilit că mecanicul trenului are 51 de ani, este din localitatea argeşeană Stolnici şi nu consumase băuturi alcoolice.

La ora transmiterii acestei ştiri sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul şi pentru a se lua măsurile care se impun.

Traficul feroviar nu a fost afectat de accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici